TIP VAN DE WEEK // 16-25 mei

hitler-is-dood_jan-2012_c_freek-verdonckt-5Dag vrienden! Het is weer even geleden dat wij hetzelfde culturele voetbadje plonsden, maar binnenkort zitten we eindelijk weer naast elkaar. En dat hopelijk op een van de onderstaande voorstellingen!

 

 

 • Allereerst is er de hername van “Hitler is dood” dat in 2009 door De Theatermaker uitgeroepen werd tot beste muziektheatervoorstelling van het jaar. Regisseur Stijn Devillé kreeg de Taalunie Toneelschrijfprijs voor dit genadeloze stuk over de processen van Nuerenberg dat volledig van zijn hand is. Helaas vrijdag en zaterdag uitverkocht, maar er zijn nog kaartjes voor zondag om 20u00. Niet te missen
  Praktische informatie
  OPEK
  Vaartkom 4
  Met Cultuurkaart: 17€
  Klik HIER voor meer informatie

 

 • Volgende week vinden we dan de immer eloquente Pieter De Buysser in STUK met zijn verteltheater: “Landschap met springwegen”. Aan de hand van een aantal befaamde voorwerpen uit de geschiedenis filosofeert hij over onze geschiedenis.

  Praktische informatie
  19 en 20 mei
  STUK, Naamsestraat 96, 20u30.
  Cultuurkaart: €6
  Klik HIER voor meer informatie en tickets

 

 • Ten slotte zou ik nog een warme oproep willen doen om uw stem te laten horen via de site van “ik kies voor kunst”. Deze a-politieke actie hoopt slechts, los van de verschillende partijen, om kunst en cultuur alsnog hoog op de politieke agenda te krijgen. U zit graag in theaterzalen, musea, de bioscoop, de bibliotheek… Zorg dat dit zo kan blijven. Tenzij u een toekomst met enkel nog “FC De Kampioenen on ice” alleen maar toejuicht. In dat geval, duwt u dan nu alstublieft op ALT + F4.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s