TIP: UUR KULtUUR M-useumnacht: muziek

museumncZoals mijn collega hieronder al verkondigde organiseren de vriendelijke mensen van UUR KULtUUR deze woensdag een pracht van een evenement waar u niet zal weten waar eerst te kijken. Buiten de exposities van Vesalius en Markus Schinwald is er ook een muziekprogramma, om na het filosoferen over de kunstwerken nog even de benen los te gooien. Wij loodsen u even door het aanbod.

Beginnen doen we met het M-Trio, dat u zal verwelkomen met een streep jazz. Hierna is het de beurt aan Tin Man Tourettes, een Leuvens alternatief orkestje dat eerder geselecteerd werd voor Rockvonk en de Interfacultaire Rockrally. Met hun in blues gedrenkte sound komen ze testen of architect Stéphane Beel destijds genoeg aandacht heeft besteed aan de fundering van het museum M.

Ook het Gentse Yuko zal aanwezig zijn en is u misschien bekend van het nummer-dat-een-hit-had-moeten-zijn ‘Dolly Parton’. Ze brachten dit jaar hun derde plaat ‘Long Sleeves Cause Accidents’ uit op Unday Records, waar ook andere groten als Trixie Whitley, Dans Dans en Ian Clement onderdak hebben gevonden. Dat kan dus al niet meer fout lopen.

Afsluiten doen we met Atmosfeer, terug uit eigen stad. We prezen deze loungejazzgroep eerder al na hun optreden in het STUKcafé, en als het morgen weer van dat wordt, dan kan u maar beter eens een kijkje gaan nemen.

De M-useumnacht is gratis voor cultuurkaarthouders, kost 5 euro voor andere studenten en zal met deze namen een bescheiden hoogtepunt uit uw eerste semester worden.

Wat? UUR KULtUUR M-useumnacht // Waar? Museum M // Wanneer? woe 3 dec, 20-24u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s