Hoe zou het nog zijn met…

…ex-blogster Evelyne Janssens?

Vorig jaar schreef de ondertussen afgestudeerde filosofe voor CLUB KULtuur en nu is ze in Gent beland voor een verdere studie in de psychologie. Even uitwijken naar onze Oost-Vlaamse provinciehoofdstad dus want reden van dit blogbericht is ‘The W1man Show‘ die op 11 en 12 december te bezichtigen is in het vree wijze Gent. En ik was vrijdag aanwezig op haar filosofisch getinte theatershow.

Met poëzie, dans, filosofie, muziek, zang en performance ontbrak er geen enkel ingrediënt om deze avond interessant door te brengen. Alles was aanwezig, inclusief de vele verrassingselementen in de vorm van Conchita Wurst-geïnspireerde opvoeringen en originele lyrics voor een al even origineel liefdeslied. Smijt daar nog een stevige brok -volledig uit het hoofd gekende- filosofische materie bij en je hebt een diverse show gebracht door Evelyne Janssens. Bijgestaan door leeftijdsgenoten Manon Soberon en Mikel Mugica, gaf ze zich letterlijk en figuurlijk bloot voor familie, vrienden en onbekenden (zoals ik). Je moet het toch maar durven. Duidelijk iemand met een CLUB KULtuur-verleden!

Vóór 11 december kende ik enkel cultuurblogster Evelyne, maar vanavond mocht ik kennis maken met de talentvolle actrice/zangeres/filosofe/allroundster.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s