Filmtip van de week: ZED STUNT IN OKTOBER (part I)

Cinema ZED, de bioscoop van Leuven, stunt in oktober. Speciaal voor cultuurkaarthouders zetten zij een niet te missen actie op. Kom tot en met 31 oktober genieten van het spetterende kortingstarief in de zalen: 1+1 ticket gratis! (let op: deze actie geldt enkel voor de nieuwe zalen in de Vesaliusite, niet voor de zaal in het STUK)

Om deze maand niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, schrijf ik jullie elke week de niet te missen films voor. Op het menu voor deze week:

  • Wind River: Voor zij die het graag iets uitdagender hebben draait cinema ZED nog twee dagen de debuutfilm van regisseur Taylor Sherridan. Een verhaal over moord en mysterie binnen de setting van een indianenreservaat. FBI-agenten Jane en haar partner in crime Cory zorgen voor een spannende, maar toch ook innemende avond.

Wind River – maandag 9/10 en dinsdag 10/10 om 20u in cinema ZED

http://www.cinemazed.be/film/wind-river

  • Le fidèle: Le fidèle is een meeslepende film over het gangsterleven en de liefde. Roskam maakt wederom een filmtopper op formaat. Althans, dat laat de Vlaamse media tot nu toe uitschijnen. Het valt uiteraard niet te ontkennen dat samenwerkingen tussen Roskam en Schoenaerts reeds goed bleken uit te vallen. Voor zij die graag hun eigen zegje over de film willen kunnen doen, zot zijn van rauwe liefde en helemaal in de ban van Schoenaerts zijn, kan je le fidèle gedurende heel oktober op groot scherm komen kijken.

Le fidèle – maandag 9/10 en dinsdag 10/10 om 17u30 in cinema ZED (speelt nog tot 27/10)

http://www.cinemazed.be/film/le-fid%C3%A8le

  • The Big Sick: The Big Sick vertelt het verhaal van een Pakistaanse jongen die verliefd wordt op en een relatie begint met zijn one-night-stand. Van huis uit kan het niet werken, maar wanneer zij in coma geraakt barst alles los. Een grappige en hartverwarmende film: die moeten er ook zijn. Gewoon een avondje lachen en genieten, maar toch kwaliteitsvol en verrassend.

Films die doorheen het jaar goed scoorde, komen in ZED terug onder de noemer ‘Play it again Sam’. Zo ook The Big Sick. Nog slechts twee maal te bekijken in de zalen.

The Big Sick – donderdag 12/10 om 19u30 in cinema ZED

http://www.cinemazed.be/film/big-sick

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s