Filmtip van de week: ZED STUNT NOG TWEE WEKEN IN OKTOBER (part III)

Cinema ZED, de bioscoop van Leuven, stunt in oktober. Speciaal voor cultuurkaarthouders zetten zij een niet te missen actie op. Kom tot en met 31 oktober genieten van het spetterende kortingstarief in de zalen: 1+1 ticket gratis! (let op: deze actie geldt enkel voor de nieuwe zalen in de Vesaliusite, niet voor de zaal in het STUK)

Net als de voorbije twee weken vul ik jullie filmagenda voor de komende 7 dagen aan:

  • Good Time: Wie fan is van Robbert Pattinson, maar hem eigenlijk alleen maar van Twighlight kent, komt voor een verrassing te staan. In deze bijzondere misdaadfilm brengt Pattinson het beste in zichzelf naar boven. Tussen het fantastisch kleurenpallet dat de film biedt vinden we een stel sterke acteurs en regisseurs. Good Time is een spannende film over zij die de American Dream niet wisten waar te maken: hard, maar smaakvol gebracht.

Good Time – draait nog heel de week in cinema ZED (Vesalius)

http://www.cinemazed.be/node/3758

  • David Lynch – The Art Life: We kennen de curieuze creatuur ‘David Lynch’ van kaskrakers al ‘Blue Velvet’ en de serie ‘Twin Peaks’. Bijzondere producties waarbij steeds een enorme artistieke vrijheid aan te pas kwam. In deze documentaire wordt Lynchs’ visie volledig uit de doeken gedaan. Wat dwaalt er allemaal rond in het hoofd van deze interessante persoon? Hij spreek vanuit een intrigerende visie: leven is kunst, kunst is leven.

David Lynch – The Art Life – Dinsdag 24/10 en woensdag 25/10 om 17u30 in ZED STUK (let op: hier geldt de actie niet, maar kan je wel van de standaardreductie voor cultuurhouders genieten.)

http://www.cinemazed.be/node/3474

 

  • Dunkirk: Eén van de meest besproken films van het afgelopen jaar draait voor de laatste keer in cinema ZED: een wervelende oorlogsfilm van regisseur Christopher Nolan. Voor een straf verhaal moet je niet naar Dunkirk gaan kijken, maar dit kan zomaar één van de meest intense filmbelevingen worden die je al hebt ervaren. Prachtige beelden in combinatie met de specifieke filmmuziek van Hans Zimmer maken van Dunkirk een heuse belevenis voor de kijker.

Dunkirk – Donderdag 26/10 om 19u30 in ZED (Vesalius)

http://www.cinemazed.be/film/dunkirk

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s