TIP VAN DE WEEK: Lysistrata in DEPOT CAFE (28/10)

De magie van een goed festival is dat je er altijd nieuwe bands en artiesten ontdekt. Zo slenterde ik op een warme namiddag op Dour La Caverne binnen en bleef ik luisteren naar een jong en mij onbekend power-trio. Hun dynamisch samenspel van punk, post-punk en math-rock, verrijkt met sporadische post-rock escapades en samples met een sterke maatschappelijke boodschap intrigeerde mij meteen.

Lysistrata, vernoemd naar een komedie van Aristophanes, verbaast zowel met haar gebalanceerde mix van stijlen als haar maturiteit. Met slechts één EP en één LP in de hand en vijf jaar ervaring is het impressionant hoe overtuigend ze overkomen.

Naar goede gewoonte organiseert Het Depot weer gratis concerten in hun Café dit najaar, waar Lysistrata waarschijnlijk één van de meest indrukwekkende acts van zal uitmaken. Indien een prachtig meeslepend nummer zoals The Boy Who Stood Above the Earth u niet kan bekoren, dan valt er nog meer dan genoeg te bewonderen voor liefhebbers van  Joy Division, Sonic Youth of Fugazi. Of u komt gewoon een pintje drinken om jong talent te steunen.

Lysistrata in DEPOT CAFE op 28/10. Deuren openen om 20u. 

https://www.hetdepot.be/concerten/depot-café-lysistrata

Gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s