OPROEP: Hang het uit! Kotentocht langs kunstige ruiten en vensterbanken

Huidhonger is één ding, maar de honger naar cultuur in onze geliefde studentenstad is zowaar nog groter in tijden van corona! Daarom doen wij, vanuit CLUB KULtuur, een oproep naar iedereen die in Leuven vastberaden op kot blijft tijdens deze crisis:

Ben je iets of wat artistiek? Heeft de pandemie met zijn bijhorende milde lockdowns je creatieve brein gestimuleerd? Zou je jouw werk eens willen tentoonstellen (anoniem of mét naam)? Dan is dit je kans!

Etaleer je eigen creaties (en dat kan echt alles zijn: van een fotoprint of raamtekening tot een installatie of beeldhouwwerk) aan de ruit van je kot. Maak het zo groots of zo klein als je zelf wilt, maar laat het ons wel weten. Vul volgend formulier in en laat ons via die weg weten wat je waar hebt geëtaleerd:

https://forms.gle/2UQD6D5X52EQhiTi8

Wij voorzien dan een interactieve kaart en stippelen een weg uit, en delen deze met de Leuvense studenten. Op die manier fleuren we de stad op, krijgt iedereen de kans om zijn drang naar cultuur een beetje te stillen en ontdekken we jong talent.

PS: Ideaal stel je jouw kunstwerk op de gelijkvloers aan de straatkant tentoon. Als je eigen kot geen ruit heeft aan de voorkant op de gelijkvloers kan je een kotgenoot of buur vragen of je jouw werk aan zijn of haar ruit mag ophangen/installeren, of je laat je creatieve brein los en zorgt ervoor dat je werk hoe dan ook zichtbaar is op straat.

Met de steun van dienst Cultuur KU Leuven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s