Eline Dewaele

Processed with VSCO with m5 presetNaam: Eline Dewaele
Studie: Culturele Studies
Expertise: (muziek)theater en film

Houdt van: winterjassen, verse koffie, films uit de nineties, laatavondgesprekken, solo reizen, de geur van theaterzalen en alliteraties
Houdt niet van: de kleur paars, koriander, luidruchtige bovenburen, augurken op broodjes, burgers en enig ander voedingswaar, gehaast afscheid moeten nemen en contaminaties (Kunnen we ‘Iets kost duur’ voor eens en altijd de wereld uit helpen, aub?)

Levenswijsheid: “We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.” -Oscar Wilde

Op haar vierde zag Eline (°1996) haar eerste musical en sindsdien is ze amper nog uit theaterzalen weg te slaan. Deze premature liefde voor musical ontpopte zich al snel tot een levenslange liefde voor theater. Op haar zevende begon ze met toneel-, dans- en muzieklessen aan haar plaatselijke academies in het Pajottenland en zo’n twee zelfgeschreven theatervoorstellingen later, is ze ook vandaag de dag nog geregeld op het podium te vinden. Na een kleine omweg via een bachelor in de Communicatie-wetenschappen, werden nu ook haar passies en studiekeuze verenigd in de master Culturele Studies. Gewapend met een scherpe blik en straffe pen (of omgekeerd) maakt ze u dit jaar wegwijs in de wereld van (muziek)theater.

*** Lees hier Eline’s artikels ***

contact: dewaele.eline@gmail.com