TIPS! Elisabethiade Leuven en USO-concert // week van 31 maart 2014

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten, de lentehormonen laaien op, … en toch probeer ik u te overtuigen om uw avonden in een concertzaal door te brengen. De voorbije dagen staat er namelijk twee prachtconcertjes op het programma.

Leuven telt 50.000 studenten en slechts een kleine 4000 kunnen woensdag op het Ladeuzeplein voor de Beiaardcantus. Tragisch. Voordat ik hiermee opnieuw woede, frustratie en chaos ontketen bij de 46.000 die geen kaart hebben: hier is mijn tegenvoorstel. De Elisabethiade organiseert woensdag een GRATIS concert voor cultuurkaarthouders met laureaten van de Elisabethwedstrijd 2013. Dat is dus wereldklasse voor letterlijk geen geld. Boris Giltburg (winnaar 2013!) en Stanislav Krishtenko (vierde laureaat 2013!) komen studenten onder 26 jaar entertainen in de Grote Aula van het Maria Theresiacollege om 20u. Opgelet: dit werkt niet met reservaties dus kom op tijd om je plaatsje te bemachtigen! Aanschuiven vanaf de middag zoals bij de beiaardcantuskaarten zal niet nodig zijn. Too soon?

Aldus: WOENSDAG, 2 april, 20u, Maria Theresiacollege, GRATIS

Ook donderdag kunt u zich gaan verstoppen van de brandende zon, tijdens het jaarlijkse Lenteconcert van het USO! In het eerste semester schreef ik al een review en hadden ze niet genoeg geoefend (foei!), maar ik ben er 100% zeker van dat het deze keer tiptop in orde zal zijn. En ze spelen onder andere het tweede pianoconcerto van Rachmaninoff, dat zou u meteen moeten overtuigen! Via de link kan u nog steeds kaartjes bestellen (met een euro korting voor cultuurkaarthouders) voor hun optreden om 20u in de Pieter de Someraula.

Aldus: DONDERDAG, 3 april, 20u, Pieter de Someraula, €4 (of €5 zonder cultuurkaart, aan de kassa respectievelijk een euro meer)

 

En als u nu nog niet uw gading heeft gevonden, moet u maar een beetje in het zonnetje gaan zitten. Dat maakt mensen minder zuur.

Een gedachte over “TIPS! Elisabethiade Leuven en USO-concert // week van 31 maart 2014

  1. Pingback: Teun Verbruggen & Band op Leuven Jazz ’14 // 23 maart 2014 | CLUB KULtuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s